Цивільне право. Загальна частина - Чубоха Надія Федорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчальний посібник «Цивільне право. Загальна частина : практикум» складено відповідно до силабусу освітнього компоненту «Цивільне право» (загальна частина) і сприятиме отриманню здобувачами освіти практичних навичок застосування норм цивільного законодавства до конкретних життєвих ситуацій. Під час вирішення задач розвиватиметься логічне мислення здобувача освіти, вміння пошуку та застосування нормативних актів, їх тлумачення, навички обґрунтування власного висновку. Видання рекомендоване для використання здобувачами освіти з курсу «Цивільне право» спеціальності 081 Право, освітньо-професійної програми Право, а також може бути корисним для магістрів, аспірантів, викладачів, учнів і всіх, хто вивчає цивільне право.
Keywords: цивільне право; цивільне законодавство; посібник; 347.1