Родинна педагогіка - Десятник, Катерина (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації містять завдання для виконання практичних, самостійної та індивідуальної роботи з вибіркового освітнього компонента «Родинна педагогіка», термінологічний словник, тести контролю знань здобувачів освіти, перелік питань до заліку, список рекомендованої літератури, додатки. Методичні вказівки адресовано здобувачам вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта, викладачам, вихователям, батькам.
Keywords: сім'я; родина; шлюб; функції сім'ї; методи сімейного виховання; стилі виховання; проблеми поведінки дітей; авторитет батьків; конфлікти батьків і дітей; методи дослідження сім'ї; 37.018.1(072)