Мовні особливості староукраїнських маргіналій (на матеріалі волинських стародруків) - Павленко, Лариса Петрівна; Pavlenko, Larysa P. (Волинський державний університет ім. Лесі Українки, 2004)
В статті аналізуються різнорівневі мовні особливості волинських стародруків, зокрема маргінальних текстів. All-level language properties of Volyn old-prints, marginal texst are analysed in the article.
Language properties of Old-Ukrainian Marginalities (at the material of Volyn old-prints)
Keywords: пам’ятки української мови; стародруки; маргіналії; номінативна деривація; фонетичні, лексичні, граматичні одиниці; memories of the ukrainian language; old-prints; marginalities; nominative derivation; phonetic, lexical, grammatical units