Європейські інтеграційні процеси: формування єдиного ринку - Федонюк, Сергій Валентинович; Луцишин, Петро Васильович; Fedoniuk, S. V.; Lutsishin, P. V. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2004)
У книзі розглядаються основні положення регіональної економічної інтеграції, основні принципи функціонування, політика стимулювання й охорона ринку, торговельна політика і регіональний розвиток, а також ефективність функціонування ринку Європейського Союзу, особливості адаптації ринку країни–кандидата на вступ до ЄС, перспективи розвитку єдиного ринку ЄС. Для економістів, міжнародників і тих, хто цікавиться розвитком європейської інтеграції.
Роботу виконано на факультеті міжнародних відносин Волинського державного університету імені Лесі Українки
Keywords: Європейський Союз; єдиний ринок; європейська інтеграція; European Union; single market; European integration