Удосконалення системи управління фінансовою діяльністю підприємства - Супрунович, Тетяна Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У роботі досліджено удосконалення системи управління фінансовою діяльністю підприємства, що є однією з ключових передумов забезпечення його конкурентоспроможності, фінансової стійкості та максимізації ринкової вартості.
Keywords: управління фінансовою діяльністю; система управління; фінансова ефективність; фінансовий аналіз; методичні підходи; удосконалення; пропозиції