Вербалізація ціннісної орієнтації політичної промови - Семенюк, Антоніна Афанасіївна; Semeniuk, A.A. (Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2011)
На матеріалі виступів американських президентів сучасності у статті досліджуються мовні засоби здійснення маніпулятивного впливу політичної промови на аудиторію. This article deals with lingual means of manipulative impact of American Presidents’ political speeches on the audience.
Verbalization of the value-oriented political speech
Keywords: політична промова; political speech; промовець; orator; аудиторія; audience