Інноваційна діяльність як фактор конкурентоспроможності підприємств аграрного сектору - Shmatkovska, Tetiana О.; Шматковська, Тетяна Олександрівна; Dolinko, Tatjana V.; Долінко, Тетяна Василівна (Національний університет "Львівська політехніка", 2015)
Розглянута інноваційна діяльність, як фактор конкурентоспроможності підприємств аграрного сектору
Keywords: Інноваційна діяльність; Аграрний сектор; Конкурентоспроможність; Фактори конкурентоспроможності; Інновації