Формування системи управління доходами та витратами домогосподарств : монографія - Ліпич, Любов Григорівна; Lipych, L. G.; Івашко, Олена Анатоліївна; Ivashko, О. А.; Мостенець, С. В.; Mostenets, S. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У монографії розглянуто теорію та практику формування системи управління доходами та витратами домогосподарств. Виокремлено їх функції й здійснено класифікацію за низкою демографічних, соціальних, територіальних й економічних ознак. Проаналізовано доходи й витрати вітчизняних домогосподарств та запропоновано методику оцінки ефективності управління доходами та витратами домогосподарств, що дало змогу окреслити напрями державного стимулювання розвитку домогосподарств інвестиційного типу, що сприятиме підвищенню інвестиційного потенціалу населення. Видання адресоване науковим працівникам викладачам вищих навчальних закладів, спеціалістам у галузі економіки, широкому колу читачів.
Keywords: управління домогосподарством; management household