Проблеми оцінювання вартості вітчизняного бізнесу - Міщук, Д. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено проблеми оцінювання вартості вітчизняного бізнесу
Problems of valuation of domestic business
Keywords: оцінка вартості бізнесу; підходи до оцінки бізнесу