Основи інклюзивної освіти:робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Кузава, Ірина Борисівна; Kuzava, Iryna B. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2014)
Робоча програма навчальної дисципліни «Основи інклюзивної освіти» для студентів спеціальності 7.01010101 «Дошкільна освіта», «Початкова освіта», «Соціальна педагогіка». Навчальна дисципліна „Основи інклюзивної освіти” належить до циклу навчальних дисциплін природничо-наукової підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня „спеціаліст”. Курс є провідним у системі педагогічної підготовки.
Keywords: розвиток інклюзивного навчання в Україні; організаціїя інклюзивного навчання