Територіальна структура системи управління і контролю природоохоронної діяльності у прикордонному мезорегіоні - Бояр, Андрій Олексійович; Boiar, Andrii O. (Інститут географії НАН України, 2002)
Роглядаються особливості функціонування і недоліки існуючої системи управління і контролю природоохоронної діяльності у прикордонному мезорегіоні України. Запропоновані певні методи її аналізу і шляхи удосконалення
Territorial structure of the environment protecting activity authorizing and control system in the border mesoregion
Keywords: природоохоронна діяльність; територіальна структура; управління; контроль; прикордонний регіон