Ділові комунікації та етикет - Дейнека, Людмила Панасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2023)
Здійснено підбір бібліографічної інформації до нормативної навчальної дисципліни «Ділові комунікації та етикет» (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Факультет педагогічної освіти та соціальної роботи). Розміщення джерел (202 бібзаписи) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки ВНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Класифікаційні індекси УДК та частково ББК, наявні при описах, полегшать пошук літератури. Окремі статті в наукових фахових виданнях містять активні посилання на електронні ресурси відкритого доступу.
Keywords: бібліографічні видання; Правила й прийоми спілкування; Помилки у мовленні як порушення етикету; Діловий етикет; Одяг як складова ділового етикету; 17(01)