Лінгвістичні особливості семантично дифузних одиниць у політичному дискурсі - Каліщук, Діана Миколаївна; Kalischuk, Diana M. (Волинський Академічний Дім, Волинський державний університет ім. Лесі Українки, 2005)
У статті аналізуються лінгвістичні особливості політичного дискурсу, визначаються та інтерпретуються мовні одиниці з дифузною семантикою в політичному дискурсі. In the article the linguistic peculiarities of political discourse are analysed, linguistic units with diffused semantics in political discourse are defined and interpreted.