Рольова соціалізація підлітка як засвоєння соціального досвіду - Філіппова, Інесса Юріївна; Filippova, Inessa Yu. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У статті здійснено теоретико-емпіричне вивчення особливостей рольової соціалізації підлітка. На основі отриманих результатів визначено вплив стилів батьківського виховання на формування соціальних компетенцій, ціннісних ставлень особистості.
Ролевая социализация подростка как усвоение социального опыта
Keywords: рольова соціалізація; соціальні компетенції; стилі батьківського виховання