Електронна торгівля, як найперспективніша форма торгівельного обслуговування населення України - Голуб, Геннадій Сергійович; Погребський, Тарас Георгійович (Регіональна рада молодих вчених при управлінні освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації, 2021)
Електронна торгівля сприяє підвищенню культури обслуговування споживачів та розвитку ринку в загальному по Україні. В перспективі можна припустити узаконення даної форми торгівлі, коли власники інтернет-магазинів платитимуть державі податки, вестиметься статистика, так як на даний момент неможливо дослідити кількість всіх інтернет-магазинів, кількість їх покупців та доходи населення, яке працює в даній сфері.
Keywords: Електронна торгівля; Україна; 911