Культурно-краєзнавча практика - Шостак, Віктор Михайлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
У методичних рекомендаціях до курсу “Культурно-краєзнавча практика” подано мету і структуру курсу, короткий опис очікуваних знань, вмінь і компетентностей студентів, теми змістових модулів, критерії і напрямки поточного контролю знань, методичні поради для самостійної та індивідуально-дослідної роботи. перелік рекомендованих джерел для вивчення і використання студентами. Рекомендовано студентам-бакалаврам спеціальності 034,,Культурологія’’
Keywords: мета і завдання практики; зміст та основні етапи практики; методичні рекомендації; план проходження практики; культурно-краєзнавча практика; бази практики; 930.85(477.82)+94(477)