Метод Р. Фолля в діагностиці та лікуванні - Сергеєв, В’ячеслав; Сергеєва, Неоніла; Sergeev, Vyacheslav; Sergeeva, Neonila (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У статті описано сучасний метод електропунктурної діагностики та медикаментозного тестування, що має нові теоретичні й практичні елементи. Тестування медикаментів ґрунтується на реакції організму на енергетично-хвильові особливості медикаментів чи продуків харчування. Метод дає змогу оцінити стан органів і систем людини без уведення зондів, контрастних речовин, без випромінювання. В основу методу покладено феномен дальнодії, що полягає в тому, що організм реагує на матеріальні об’єкти не тільки при матеріальному контакі, а й на відстані. Завдяки оригінальному розв’язанню науково-технічних проблем Р. Фоллем чутливість електропунктурної діагностики настільки виросла, що стали фіксувати зміни в організмі, тримаючи в руках медикамент у чистому вигляді чи в упаковці. У роботі проаналізовано діагностику та лікування 217 пацієнтів за 2010–2012 рр. Тестування продуктів харчування та медикаментів проведено в 175 хворих. In our scientific research we have described modern method of electropuncture diagnosis and medicamental testing that has new theoretical and practical elements. Testing of medicines is based on organism’s reaction on energy-wave peculiarities of medicines or foodstuffs. The method lets us estimate condition of organs and human systems without ultrasonic probing, probing of contrast materials without irradiation. The method is based on the phenomenon of long-range action based on the fact that organism reacts on material object not only contacting with them, but also in distance. Thanks to R. Voll sensitiveness of electropuncture diagnosis became so high that it may register changes in organism holding medicine in a hand or in a package. We have conduted diagnostics analysis and treatment of 217 patients during the years 2010–2012. Testing of foodstuffs and medicines was conducting among 175 ill people.
Reinhold Voll’s Method in Diagnostics and Treatment
Keywords: електропунктурна діагностика; метод Р. Фолля; тестування медикаментів та продуктів харчування; феномен дальнодії; electropuncture diagnosis; R. Voll’s method; medicines and foodstuffs testing; phenomenon of long-range action