Ономастичний сектор вертикального контексту / The onomastic sector of vertical context - Васейко, Юлія Святославівна (Горлівський державний педагогічний інститут іноземних мов, 2006)
У статті досліджується ономастичний сектор вертикального контексту. Зокрема аналізується семантичне навантаження власних назв у структурі вертикальної площини, вивчається функції, котрі виконують в художньому творі топоніми, антропоніми та інші оніми.
Keywords: ономастичний сектор; вертикальний контекст; художній твір