Психологічні тенденції використання проективних методів в сучасній практичній психології - Хлівна, Олександра Миколаївна; Khlivna, O. M. (Одеський національний університет ім. І. І. Мечникова, 2013)
У статті досліджується практичне застосування проективного підходу в професійній діяльності практичного психолога. Наведено результати емпіричного дослідження психологічних сфер застосування проективних методів психологами шкільних і дошкільних закладів. The article examines the practical application of projective approach in professional activities of practical psychologist. The results of empirical studies of psychological applications using projective methods of psychologists at school and preschool institutions are shown
Psychological trends using projective methods in modern practical psychology
Keywords: професійна діяльність; психодіагностика; проективні методи; professional activities; psychodiagnostics; projective methods