Культура інформаційної діяльності як складова медіа-інформаційної компетентності керівника закладу освіти - Остапйовська, Ірина Ігорівна (Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2020)
У статті актуалізовано поняття медіа-інформаційної компетентності керівника закладу освіти та проаналізовано роль культури інформаційної діяльності як необхідної складової цієї якості.
Keywords: культура інформаційної діяльності; медіа-інформаційна компетентність керівника закладу освіти