Економіка та організація торгівлі Економіка та організація біржової діяльності - Павлова, Олена Миколаївна; Бортнік, Світлана Миколаївна; Лялюк, Алла Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методична розробка містить рекомендації щодо вибору теми, завдання, основні вимоги до виконання курсової роботи з освітніх компонентів «Економіка та організація торгівлі» та «Економіка та організація біржової діяльності», її структури та технічного оформлення, порядку захисту курсової роботи, рекомендовану літературу. Рекомендовано студентам 2 курсу галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 «Підприємництво і торгівля», освітньопрофесійної програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Вступ
Мета і завдання курсової роботи 8
Вимоги до курсової роботи 9
Тематика курсових робіт 9
Keywords: торгівля; біржова діяльність; товаропостачання; організація торгівлі; торговельне підприємство; 338.1 (072)