Педагогіка: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Смолюк, Світлана Володимирівна; Smoliuk, Svitlana V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робоча програма навчальної дисципліни "Педагогіка" для студентів за галуззю 0202 Мистецтво, напрямом підготовки 6.020200 Хореографія, 6020204 Музичне мистецтво, 6.020205 Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво