Література країни другої іноземної мови (англійської): програма вибіркової навчальної дисципліни - Павлюк, Алла Борисівна; Pavliuk, Alla B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Предмет курсу – література як феномен, основні етапи, особливості історичного її розвитку. Мета курсу – поглиблення набутих студентами знань з історії зарубіжної літератури про те, як історично складалася література Англії і США, представлення загальної панорами її розвитку; аналіз становлення та розвитку основних літературних жанрів і родів; розкриття проблематики творів, що підлягають вивченню.
Програма вибіркової навчальної дисципліни «Література країни другої іноземної мови (англійської)» підготовки БАКАЛАВРА, галузі знань 0203 Гуманітарні науки, напряму 6.020303 Філологія («Мова і література» (німецька, французька).
Keywords: жанр; рід; періодизація; історія літератури