Системи обробки економічної інформації : програма вибіркової навчальної дисципліни (ОКР «бакалавр», напрям «менеджмент») - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни «Системи обробки економічної інформації» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра напряму підготовки «Менеджмент». Предметом вивчення навчальної дисципліни є економічна інформація. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Характеристика автоматизованої обробки інформації. 2. Системи обробки банківської інформації. 3. Системи обробки економічної інформації в установах різного типу.
Програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» напряму 6.030601 Менеджмент»
Keywords: cистеми обробки; systems of treatment; економічна інформація; economic information