Цивільне процесуальне право України (особлива частина) - Демчук, Антон Михайлович; Міліщук, Наталія Сергіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Навчальне видання «Цивільне процесуальне право України (особлива частина): навчально-практичний посібник» розроблено відповідно до вимог стандарту вищої освіти за спеціальністю D8 «Право» («081 Право») для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» та містить завдання у форматі опорних питань для самостійної підготовки до теми, таблиць, схем, опрацювання нормативно-правових актів, підзаконних актів, судових рішень, розміщених у Єдиному державному реєстрі судових рішень, практики Верховного Суду, заповнення окремих частин письмових заяв учасників справи, судових рішень а також методичні рекомендації до їх виконання. За кожною із тем запропоновано списки найактуальнішої наукової літератури, судової практики, нормативно-правових актів, підзаконних актів, наведено судові рішення, що враховують чинну на час цієї публікації редакцію Цивільного процесуального кодексу України. Навчально-практичний посібник пропонується для студентів закладів вищої освіти, а також науковим, педагогічним, науково-педагогічним працівникам, аспірантам під час підготовки до практичних занять за освітнім компонентом «Цивільне процесуальне право».
Keywords: цивільне процесуальне право; цивільний процес; цивільний процесуальний кодекс; 347.91/.95(477) (07)