Ботаніка - Волгін, Сергій Олександрович; Коцун, Лариса Олександрівна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Volhin, Serhii O.; Kotsun, Larysa O.; Kuzmishyna, Iryna I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Викладено методичні рекомендації для засвоєння програмового теоретичного матеріалу з курсу "Ботаніка" під час виконання лабораторних робіт. Подано структуру залікового модуля курсу, оцінювання, список рекомендованої літератури. Для студентів біологічних факультетів вищих навчальних закладів (напрям підготовки 6.070400 "Біологія", освітньо-кваліфікаційний рівень – бакалавр)
Keywords: судинні рослини; Lycopodiophyta; Equisetophyta; Polypodiophyta; Pinophyta; Magnoliophyta