Практика виробнича перекладацька - Мартинюк, Оксана Миколаївна; Михальчук, Світлана Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Практика виробнича перекладацька на 4 курсі ОС «Бакалавр» спрямована на забезпечення комплексного розвитку навичок та вмінь, необхідних для здійснення різних видів усного та письмового перекладу. Виробнича перекладацька практика проходить під керівництвом викладачів кафедри романських мов та інтерлінгвістики. Керівники практики консультують студентів з питань змісту і об’єму роботи практики, контролюють виконання студентами їх завдань. Студенти-практиканти роблять переклади текстів згідно профілю установ і підприємств, де вони проходять свою виробничу практику, а також беруть активну участь у житті колективу.