Стратегічне управління підприємством : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana Mykolaivna (Східноєвропейський національний університет імені лесі Українки, 2016)
Робоча програма навчальної дисципліни «Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень» для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління інноваційною діяльністю» денної форми навчання. – “31” серпня 2016 р. – 20 с.
Програма навчальної дисципліни «Стратегічне управління підприємством» складена відповідно до навчального плану підготовки магістра спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління інноваційною діяльністю».
Keywords: стратегія; підприємство; управління; програма