Фізика з основами радіоелектроніки: конспект лекцій - Кевшин, Андрій Григорович; Галян, Володимир Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Конспект лекцій з «Фізика з основами радіоелектроніки» – складова комплексу робочих матеріалів написаних на українській мові, створених для забезпечення якісної практичної підготовки фахівців галузі знань 19 Архітектура та будівництво. Дане навчальне видання містить лекції, у яких у доступній формі викладені фізичні основи механіки, молекулярної фізики і термодинаміки, електромагнетизму, оптики, атомної та ядерної фізики, базові поняття радіоелектроніки. Навчально-методичне видання відповідає чинним навчальним програм підготовки й рекомендовано студентам спеціальності 193 – Геодезія та землеустрій.
Keywords: електричний струм; напруженість електричного поля; інтерференція; дифракція; фотон; електромагнітні хвилі; радіопередавач; транзистор; 539.2