Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики з написанням випускної кваліфікаційної роботи - Павлова, Олена Миколаївна; Шостак, Людмила Василівна; Павлов, Костянтин Володимирович; Якимчук, Аліна Юріївна (My University, 2023)
Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики з написанням випускної валіфікаційної роботи для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність денної та заочної форм навчання містять основні вимоги до проходження практики, оформлення та написання звіту з проходження практики. Рекомендовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання за спеціальністю 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.
Переддипломна практика здобувачів освіти є невід'ємною складовою підготовки висококваліфікованих спеціалістів освітнього рівня «магістр». Вона становить важливу та обов'язкову ланку в підготовці висококваліфікованих фахівців до майбутньої діяльності.
Keywords: переддипломна практика; 07; 378.2:001.891(072)