Прізвища-імена в антропоніміконі м. Луцька - Скорук, Ірина Денисівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано прізвища мешканців м. Луцька, які репрезентують власні особові імена українців та їх структурні варіанти.
Фамилии-имена в антропонимиконе г. Луцка
Surnames-Names in Antroponimicon of Lutsk
Keywords: антропонім; прізвище; прізвищева система; церковно-християнське ім’я; давньослов’янське ім’я