Імплементація європейських стандартів енергоефективності на регіональних ринках нерухомості України - Павлов, Костянтин Володимирович; Коротя, Мирослав Іванович; Pavlov, Kostiantyn V.; Korotia, Myroslav I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2017)
Питання енергоефективності в країні, де більше 80 тис. багатоповерхівок, 6,5 млн. приватних будинків та близько 100 тисяч бюджетних установ потребують термомодернізації, на сьогодні є досить актуальним. З одного боку, енергоефективність - відповідь на енергетичні виклики, інструмент зменшення рахунків за комунальні послуги та шлях покращення умов проживання в оселях громадян. З іншого - ріст економіки країни, від чого виграють усі її учасники. На сьогодні в нашій державі нерухомість має найнижчий показник енергоефективності, а отже має найбільший потенціал для її підвищення
Keywords: енергоефективність; енергоощадність; регіональний ринок нерухомості; європейські стандарти