Методологія та організація наукових досліджень (галузі знань: 05 - соціальні та поведінкові науки, 07 - управління та адміністрування) - Ліпич, Любов Григорівна; Бортнік, Світлана Миколаївна; Волинець, Ірина Григорівна; Грицюк, Наталія Олександрівна; Громко, Лілія Сергіївна; Данилюк, Тетяна Іллівна; Лялюк, Алла Миколаївна; Мохнюк, Анна Миколаївна; Полінкевич, Оксана Миколаївна; Сак, Тетяна Василівна; Скорук, Олена Володимирівна; Хілуха, Оксана Анатоліївна; et al. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У навчальному посібнику розглянуто роль і місце науки в еволюції суспільства, закономірності розвитку науки, організацію та шляхи забезпечення наукових досліджень. Задання для індивідуальної й практичної роботи, наведена рекомендована літертура сприятимуть глибшому засвоєнню студентами ґрунтовних знань, будуть корисними для самостійного поглибленого вивчення дисципліни. Посібник призначений для студентів галузі знань: 05 - соціальні та поведінкові науки, 07 - управління та адміністрування, аспірантів, здобувачів, докторантів, викладачів і всіх тих, хто займається науковою діяльністю.
Keywords: методологія; наукові дослідження; соціальні та поведінкові науки; управління та адміністрування; галузь знань; економіка