Наближення деяких класів періодичних функцій багатьох змінних - Товкач, Роман Володимирович (Український математичний журнал, 2010)
В роботі знайдено точний порядок відхилень сум Фейера на класі неперервних функцій що визначається заданою мажорантою найкращих наближень.