Креслення: програма вибіркової навчальної дисципліни - Lelyk, Yaroslav R.; Лелик, Ярослав Романович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни “Креслення”складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра за напрямом 023 - образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація. Предметом вивчення навчальної дисципліни є побудова зображень графічних моделей тривимірних об'єктів на площині, розв'язання на проекційних рисунках метричних і позиційних задач, пов'язаних з тривимірними об'єктами. Міждисциплінарні зв’язки: математика, інформатика, лінійна перспектива, нарисна геометрія, основи екології.
Програма навчальної дисципліни «Креслення» підготовки бакалаврів, галузі знань 02 – культура і мистецтво, спеціальності 023 - образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, за освітньою програмою 023.00.01 - образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація. The curriculum program "Drawing" for the preparation of bachelors, the field of knowledge 02 - culture and art, specialty 023 - fine arts, decorative art, restoration, for the educational program 023.00.01 - fine art, decorative art, restoration.
Keywords: Програма; Program; вибіркова дисципліна; selective discipline; Креслення; Drawing