Тестові завдання на використання часових форм в англійській мові - Черняк, Оксана Павлівна; Cherniak, Oksana P. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Методичні рекомендації містять тестові завдання на використання часових форм в англійській мові. Подано тести на різницю у використанні часових форм, які викликають найбільші труднощі при вивченні англійської мови.