Організація та обробка електронної інформації : програма нормативної навчальної дисципліни - Антонюк, Богдан Пентрович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Дисципліна «організація та обробка електронної інформації» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін і є базовою для вивчення наступних дисциплін: «Бази даних та розподілені інформаційно-аналітичні системи», «Обробка зображень, мультимедія та комп’ютерна графіка», «Системне програмування та операційні системи», «Програмування та підтримка веб-застосувань», «Вибрані питання теоретичної інформатики та інформаційних технологій», «Технології інформаційного менеджменту».
Програма навчальної дисципліни “Організація та обробка електронної інформації” для студентів галузі знань 01 Oсвіта, спеціальності 014 Середня освіта, за освітньою програмою Інформатика та студентів галузі знань 12 Інформаційні технології, спеціальності 122 Комп’ютерні науки та інформаційні технології, за освітньою програмою Комп’ютерні науки та інформаційні технології та студентів галузі знань 11 Математика та статистика, напряму 113 Прикладна математика, за освітньою програмою Прикладнаматематика.
Keywords: обробка електронної інформації; Електронні дані; інформація; кодування; OpenOffice; MSOffice