Інфотейнмент як методика масовокомунікаційного впливу на аудиторію - Морозова, Олена О.; Morozova, O. O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто особливості подання інформації за принципами інфотейнменту. The article analyses the features of presentation of information in obedience to principles of infoteynment.
Infoteynment as a Method to Influence on an Audience
Keywords: інфотейнмент; infoteynment; журнальна періодика; periodicals; жанр; genre; методика; method