Підходи до управління якістю послуг - Іванків, Ольга Ярославівна; Ivankiv, O. Ya. (My University, 2014)
Описано підходи до управління якістю послуг в ринкових умовах господарювання
Keywords: Управління якістю послуг; Концепція "нейтральних зон"; Теорія привабливої якості