Музична творчість Андрія Гордійчука крізь призму персонології - Голощук, Олександр Олександрович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Завдання представленого дослідження – експлікувати основні ідеї даної філософської течії на сучасний музично-культурологічний ґрунт і показати музичну творчість заслуженого діяча мистецтв України Андрія Гордійчука як приклад персоналістичного творення.
Keywords: 78.472