Психологічні особливості формування концептуальної моделі діяльності майбутнього викладача інформатики як один із етапів проектування - Смаль, О. А.; Smal, O. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено проблемі дослідження проектування концептуальної моделі діяльності викладача інформатики. Розглянуто поняття: «проектування», «моделювання», «концептуальна модель». Побудовано схему концептуальної моделі професійної діяльності майбутнього викладача інформатики, яка складається із сукупності оперативних образів. The article is devoted to the problem of projecting investigation of the conceptual activity model of informatics lecturer. The concepts «projecting», «modeling», «conceptual model» are reviewed. The scheme of the conceptual model of the future informatics lecturer’s professional activity, which consists of efficient images totality, is formed.
Psychological Peculiarities of the Conceptual Activity Model of the Future Informatics Lecturer Formation as One of the Projecting Stages
Keywords: професійна діяльність; проектування; моделювання; концептуальна модель; professional activity; projecting; modeling; conceptual model