Психотехнології роботи з травмою - Грицюк, Ірина Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У методичних рекомендаціях «Психотехнології роботи з травмою» викладено мету вивчення дисципліни, загальні вимоги до підготовки студентів, представлений опис навчального курсу, тематичні огляди змістових модулів, плани лекційних, практичних та лабораторних занять, питання для самостійної та індивідуальної роботи, питання для підготовки до заліку, перелік літературних джерел та Інтернет-ресурсів, рекомендованих до опрацювання. Методичні вказівки рекомендуються студентам факультету психології спеціальностей «Психологія» та «Практична психологія» кваліфікаційного рівня «Бакалавр» та «Магістр» і повністю відповідають навчальній програмі з дисципліни.
Keywords: психотехнології; травма; 159.94(072)