Програма R – ефективний інструмент підтримки навчання методам прикладної математики - Мамчич, Тетяна Іванівна; Ройко, Лариса Леонідівна; Мамчич, Іван Ярославович; Ройко, Ольга Олегівна (Луцький національний технічний університет, 2019)
У даному викладі пропонується досвід використання програми R при викладанні розділів прикладної статистики та фінансової математики навчальної дисципліни “Математика для економістів”, що викладається студентам спеціальності 292 – міжнародні економічні відносини, за освітньою програмою “міжнародні економічні відносини” в СНУ імені Лесі Українки.
Keywords: Програма R; математична статистика; фінансова математика; навчання; вища освіта; 378:147:51