Бібліографічний аналіз проблеми формування здорового способу життя у філософських, психолого-педагогічних дослідженнях - Швець, Н. А.; Shvets, N. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано наукову літературу з проблеми формування здорового способу життя студентської молоді. Розглянуто історію вітчизняної освіти стосовно проблеми здоров’я молодого покоління. An analysis of scientific literature on the problem of the students’ healthy lifestyle formation is given in the article. History of national education on the issue of the young generation health is considered.
Bibliographic Analysis of the Healthy Lifestyle Problems in the Philosophical, Psychological and Pedagogical Studies
Keywords: молодь; здоров’я; валеологія; педагогіка; формування здорового способу життя; молоде покоління; youth; health; culture; education; formation of a healthy way of life; the young generation