Мотивація персоналу - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2018)
Рекомендовано бібліографічні матеріали з теоретичних та методологічних основ мотивації персоналу, про форми і системи оплати праці, їх мотивуючу роль та нетрадиційні методи матеріальної і нематеріальної мотивації персоналу. Здійснено підбір бібліографічної інформації до навчальної дисципліни «Мотивація персоналу» (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет економіки та управління, Кафедра менеджменту).
Keywords: бібліографічні видання; теорія мотивації; мотивація праці; 33(01)