Розробка структур потенційних інгібіторів Toll-подібних рецепторів - Підгорна, Аліна; Терещенко, Оксана; Святенко, Людмила (СНУ, 2014)
Докінг комплексу Toll-подібний рецептор 4 (TLR4) / мієлоїдний фактор диференціації 2 (МD-2) зі сполу¬ками, змодельованими на основі Eritoran, виявив ряд потенційно більш ефективних інгібіторів цього комплексу з огляду на їх більшу спорідненість до білка завдяки додатковому зв’язуванню.
Keywords: Toll-подібні рецептори; ліпополісахарид; Eritoran; молекулярний докінг