Врівноваження геодезичних мереж корелатним методом - Волошин, Володимир Ульянович (My University, 2022)
Методичні вказівки призначені для підготовки і виконання лабораторних занять, індивідуальної та самостійної та роботи з дисципліни “Математична обробка геодезичних вимірів”. Рекомендовані студентам 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 193 – Геодезія та землеустрій, освітньо-професійної програми «Геодезія та землеустрій». У даній методичній розробці сформульовано суть задачі врівноваження декількох виміряних величин і подано основи корелатного методу, наведено оцінку точності результатів врівноваження корелатним методом, а також розглянуто типові задачі врівноваження геодезичних мереж корелатним методом.
Keywords: геодезичні виміри; математична обробка геодезичних вимірів; врівноваження; корелатний метод врівноваження; геодезичні мережі; 528.02:371.214.114