Управління стратегічним розвитком малого підприємства - Никончук, Людмила Володимирівна (Волинський національний уніерситет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретичні та методологічні основи управління стратегічним розвитком малих підприємств на прикладі конкретного підприємства. Обґрунтовано теоретико-методичні підходи до формування ефективної системи стратегічного управління, а також розроблено рекомендації щодо оптимізації процесів управління і оцінки ефективності стратегії розвитку малих підприємств.
Keywords: управління стратегічним розвитком; стратегія; мале підприємство; ефективність управління; стратегічне планування; фінансовий аналіз; моделювання