Пропедевтична практика (психолога-стажиста): силабус - Мудрик, Алла Борисівна; Гошовська, Дарія Тарасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Пропедевтична практика (психолога стажиста) є першою практикою студентів ОКР "бакалавр", яка покликана ознайомити студентів з студентами сучасними методами і формами організації діяльності в галузі їх майбутньої професії. Метою пропедевтичної практики (психолога стажиста) є оволодіння студентами сучасними методами і формами організації діяльності в галузі їх майбутньої професії, формування у них професійних умінь і навичок професійної діяльності, опрацювання прикладних алгоритмів вирішення конкретних завдань, що виникають в різних галузях застосування психологічних знань.
Keywords: діагностика; корекція; основні напрямки діяльності психолога