Польова практика з геології - Вовк, Олександр Павлович; Десятник, Володимир Володимирович; Курепа, Ярослав Сергійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні вказівки містить основи польових геологічних досліджень, методику роботи з гірничим компасом. Розділи включають питання для контролю. Методичні вказівки рекомендовані студентам освітнього рівня бакалавра, галузі знань 10 Природничі науки, спеціальності 103 Науки про Землю, за освітньо-професійною програмою Гідрологія, спеціальності 106 Географія, за освітньо-професійною програмою Географія, галузі знань 01 Освіта спеціальності 014 Середня освіта освітньої програми Географія, економіка.
Keywords: 911.2(477)(072)